Kryeprokuroria Znj. Arta Marku merr pjesë në, mbledhjen e 3-të  të  Komitetit Drejtues të Euralius. Qëllimi i këtij takimi është konsolidimi i sistemit të Drejtësisë në Shqipëri. Në këtë mbledhje që zhvillohet sot dt 24.07.2019 do të aprovohet raporti 6 mujor dhe plani i punës.

 

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tiranë
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.