Kryeprokuroria Znj. Arta Marku në ceremoninë e përurimit të  godinës “Poli i Drejtësisë”, ku do të vendosen institucionet e reja që janë ngritur në kuadër të reformës në drejtësi. Kjo ceremoni bëhet në tre vjetorin e reformës për drejtësi.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tiranë
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.