NJOFTIM PËR MEDIAN

Të nderuar kolegë, Prokuroria e Përgjithshme njofton se duke filluar nga dita e sotme, datë 10. 01. 2018, z.Denion Ndrenika emërohet Këshilltar për Median i Prokurorit të Përgjithshëm, znj.Arta Marku.

Z.Ndrenika mund ta kontaktoni në numrin e telefonit ++ 355 69 21 71 664 si dhe të njejtin numër për komunikimin në what’s app dhe viber.

E-mail: ndrenikadenion@gmail.com

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.