Njoftim mbi takimin me gazetarë programuar për në 15 janar 2018

Ditën e hënë në datën 15 janar 2018 në Prokurorinë e Përgjithshme do të organizohet një takim njohës me gazetarë në prani të Prokurorit të Përgjithshëm znj.Arta Marku.
Takimi do të fillojë në orën 10:00 me shkëmbim mendimesh pa karakter të një konference për gazetarë.
Prokurori i Përgjithshëm e çmon si pjesë të rëndësishme të detyrave institucionale bashkëpunimin me median dhe transparencën publike.
Pamjet do të mundësohen nga shërbimi ynë.
Falenderojmë për mundësitë e ofruara prej Jush në pasqyrimin e veprimtarive institucionale.
Çdo njoftim do të jetë i publikuar në faqen zyrtare në internet të Prokurorisë së Përgjithshme.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.