Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku priti Ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku priti në takim kortezie Ambasadorin Luigi Soreca, Shefi i ri i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri.

Kryeprokurorja Marku dhe ambasadori Soreca shprehën gatishmërinë për bashkëpunim të ngushtë me Delegacionin dhe vendet anëtare të Bashkimit Europian në luftë kundër veprimtarive kriminale.

Bashkëbiseduesit vlerësuan gjithashtu rezultatet konkrete të procesit të “Vetting”-ut si dhe për forcimin dhe zbatimin e reformës në drejtësi.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.