Prokurori i Përgjithshëm, znj. Arta Marku, takon ambasadorin e Austrise Johann Sattler dhe ambasadorin e Suedise z. Johan Ndisi.

Prokurori i Përgjithshëm, znj. Arta Marku ne keto momente eshte duke zhvilluar nje takim ne Prokurorine e Pergjithshme me Ambasadorin e e Republikës së Austrise z. Johann Sattler dhe Ambasadorin e Suedise ne Tirane z. Johan Ndisi.

Takimi mbahet ne kuader te bashkepunimit ne fushen e sigurise dhe ndjekjes penale ndermjet Prokurorise se Pergjithshme dhe dhe shteteve perkatese.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.