Prokuroria e Vlorës ka sekuestruar tre apartamente, vlera e të cilave është rreth 200 mijë euro, të regjistruara në emër të shtetases E.R.
Në bazë të veprimeve proceduriale, rezulton se kjo shtetase ka ushtruar aktivitetin kriminal në fushën e prostitucionit në Mbretërië e Belgjikës.

Nga hetimet e Prokurorisë së Vlorës janë krijuar dyshime të arsyeshme se shtetasja E.R. nuk justifikon me burime të ligjshme financiare blerjen e pasurive të patundshme, e konkretisht; një apartament në zonën e Ujit të Ftohtë dhe dy apartamente në lagjen “Pavarësia”.
Në bazë të hetimeve të deritanishme, Prokuroria e Vlorës ka kërkuar caktimin e sekuestros për këto pasuri të paluajtshme, kërkesë e cila u pranua nga ana e Gjykatës së Vlorës.

 

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.