Takim I Prokurorit te pergjithshem znj.Arta MARKU me ambasadoren e Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Romana Vlahutin

Prokurori i Përgjithshëm, znj. Arta Marku do të presë ambasadoren e Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Romana Vlahutin.

Ky është takimi i parë i Kryeprokurorit znj. Marku pas marrjes së detyrës me ambasadoren Vlahutin.

Takimi kortezial është programuar për në orën 16:00 të datës 10 janar 2018, në zyrën e Prokurorit të Pergjithshëm.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.