Njoftime për Shtyp

Njoftimet e reja

Artikuj: 24
Faqe 4 nga 5
Prokurori i Përgjithshëm takon shefen e Misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR për zgjedhjet parlamentare në Shqipëri
12.04.2021
Tiranë, 12 prill 2021. Prokurori i Përgjithshëm i Republikës së Shqipërisë Olsian Çela priti sot në një takim shefen e Misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR-it për zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, Ambasadoren Urszula Gacek.

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes Prokurorit të Përgjithshëm dhe Inspektorit të Lartë të Drejtesisë
05.02.2021

Tiranë, 05 shkurt 2021 Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela dhe Inspektori i Lartë i Drejtësisë Artur Metani formalizuan sot përmes nënshkrimit të një memorandumi, bashkëpunimin ndërinstitucional në drejtim të inspektimeve tematike e shkeljeve individuale të magjistratëve prokurorë.Njoftim mbi Mbledhjen e Përgjithshme e Prokurorëve për zgjedhjen e anëtarëve prokurorë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë
28.01.2021
Njoftim mbi Mbledhjen e Përgjithshme e Prokurorëve për zgjedhjen e anëtarëve prokurorë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë


Për thirrjen e mbledhjes së përgjithshme të prokurorëve dhe procedurën e organizimit të votimit për përzgjedhjen e anëtarëve prokurorë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, KLP
22.01.2021
Në mbështetje të ligjit nr.115/2016 "Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë", neni 279, pika 6 dhe neneve 111 e vijues, pas hapjes se vendeve vakant për dy anëtarë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, Prokurori i Përgjithshëm thërret mbledhjen e përgjithshme të prokurorëve për zgjedhjen e anëtarëve prokurorë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë.
Artikuj: 24
Faqe 4 nga 5