Kryeprokurorja znj.Arta Marku priti përfaqësues të Akademisë së Drejtësisë së Turqisë

Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku bisedoi me një delegacion me pedagogë të Akademisë së Drejtësisë së Turqisë.

Temë e bisedimeve në takimin e zhvilluar në Prokurorinë e Përgjithshme ishte shkëmbimi i përvojave dhe njohja me funksionimin dhe strukturimin e sistemit të drejtësisë në Turqi dhe në Shqipëri.

Bashkëbiseduesit ndanë pikëpamje të njejta për forcimin e luftës kundër paligjshmërisë si dhe u pajtuan për të shtuar bashkëpunimin mes institucioneve të drejtësisë.

Delegacioni nga Turqia ku bënin pjesë pedagogë, prokurorë, gjyqtarë kryesohej nga z. Şaban Kazdal nga Bordi i Inspektimit të Ministrisë së Drejtësisë.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.