Prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, znj.Arta Marku zhvilloi një vizitë pune në Bullgari

Prokurorët e Përgjithshëm znj.Arta Marku dhe z.Sotir Tsatsarov firmosën në një ceremoni të veçantë Memorandumin e Mirëkuptimit dhe Bashkëpunimit ndërmjet Shqipërisë dhe Bullgarisë.

Qëllimi i Memorandumit është për t'u kushtuar vëmendje të veçantë përpjekjeve për të mbrojtur të drejtat dhe liritë e njeriut, forcimin dhe nxitjen e bashkëpunimit në luftën kundër krimit, si dhe nevojën për bashkëpunim të efektshëm.

Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku u prit gjithashtu nga Ministre e Drejtësisë të Bullgarisë, znj.Tsetska Tsacheva, përfaqësuesi e Këshillit Suprem Gjyqësor z. Boyan Magdalinchev, anëtarë të Kolegjit Prokurorial të Këshillit Suprem Gjyqësor dhe me Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese z. Boris Velchev.

marku-bullgari2

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa (Tirane)
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.