Në përfundim të hetimit të procedimit penal nr. 2466, të filluar në datën 29.11.2019, në ngarkim të:

Ka  rezultuar se:
Me datë 29.11.2019, Prokuroria Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, ka regjistruar kryesisht procedimin penal Nr.2466, viti 2019, pasi me datë 26.11.2019, në orën 03:54, në Durrës ka rënë një tërmet me magnitudë 6.4 të shkallës righter, i cili ka zgjatur rreth 30 sekonda.
Si pasojë e këtij tërmeti u dëmtuan një numër i konsiderueshem banesash dhe objektesh të tjera, si dhe kanë gjetur vdekjen 23 persona në  territorin ne te cilin ushtrone veprimtarine Prokuroria prane Gjykates se shkalles se pare Durrës.

Klikoni në linkun më poshtë për të parë të plotë përfundimin e hetimit.

Në përfundim të hetimit të procedimit penal nr. 2466, të filluar në datën 29.11.2019

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tiranë
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.