Takim i Prokurores së Përgjithshme Znj. Arta Marku  me përfaqësues të Prokurorisë Gjermane

Sot më datë 20.06.2019 Prokurorja e  Përgjithshme Znj. Arta Marku  takoi në ambientet e Prokurorisë së  Përgjithshme  përfaqësues të Prokurorisë  Gjermane  përfaqësuar nga  Prokurori i  Përgjithshëm i Munihut Gjermani, Mr. Reinhard Röttle, Drejtuesi  i Prokurorisë së Mynihut  Mr. Georg Freutsmiedl, Drejtuesi i  Prokurorisë  së  Landshut Mr. Alfons Obermeier si dhe  drejtues të tjerë  të këtyre prokurorive. 

Qëllimi i takimit ishte ndërtimi i një marrdhënie pune më të mirë mes institucioneve, dhe forcimi i bashkëpunimit juridik ndërkombëtar në çështjet e drejtësisë kriminale. Çështjet për diskutim u përqëndruan në hetimet lidhur me krimin e organizuar dhe trafikun e droges.

5big

1big

 

4big

  9b

  7b

  2big

  3big


Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tiranë
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.